AŞK-I MEMNU FAN CLUB
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

aşk-ı memnu

AnasayfaKapıGaleriLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Bayramınız nasıl geçer???

+2
elif
özge16
6 posters
YazarMesaj
özge16

özge16

Bayramınız nasıl geçer??? Empty
MesajKonu: Bayramınız nasıl geçer???   Bayramınız nasıl geçer??? EmptyPtsi Eyl. 29, 2008 1:45 pm

Biz erken den kalkarız, kahvaltı yaparız, giyinir bayramlaşırız. Sonra otururuz. Annemler küçük olduğu için çok misafir gelmez. Bütün gün şeker çikolata yerim bounce hehe sonra karnım ağrır. Herkez gibi el öpmeye gideriz. Ölee işte sıadan yani. Sizin bayramlarınız nasıl geçer??
elif

elif

MesajKonu: Geri: Bayramınız nasıl geçer???   Bayramınız nasıl geçer??? EmptyPtsi Eyl. 29, 2008 1:53 pm

benimkisi calisarak geciyo offfffffffffff yine calisacagim Sleep Sleep Sleep Mad Mad
KıVaNç_EmRe
Admin
Admin
KıVaNç_EmRe

MesajKonu: Geri: Bayramınız nasıl geçer???   Bayramınız nasıl geçer??? EmptyPtsi Eyl. 29, 2008 7:43 pm

kalkar kahvaltı yapar el öper para toplar harcarım paramı böyle
bide birsürü çikolata yiyince karnım ağrır
https://askimemnu.sudanforums.net
-CeMoSh-
Admin
Admin
-CeMoSh-

MesajKonu: Geri: Bayramınız nasıl geçer???   Bayramınız nasıl geçer??? EmptyPtsi Eyl. 29, 2008 7:50 pm

KıVaNç_EmRe demiş ki:
kalkar kahvaltı yapar el öper para toplar harcarım paramı böyle
bide birsürü çikolata yiyince karnım ağrır
evet de zaten türkiyeye gelince çok güzel oluyo yemek filanda yiyoz lezzetli lezzetli ohhhh Very Happy
http://www.sedefavci.eniyiforum.net
aysu
moderatör
aysu

MesajKonu: Geri: Bayramınız nasıl geçer???   Bayramınız nasıl geçer??? EmptyPtsi Eyl. 29, 2008 9:08 pm

Biz erken den kalkarız, kahvaltı yaparız, giyinir bayramlaşırız. Sonra otururuz. Annemler küçük olduğu için çok misafir gelmez. Bütün gün şeker çikolata yerim hehe sonra karnım ağrır. Herkez gibi el öpmeye gideriz. Ölee işte sıadan yani.

aynen benmkide böle gçr ben sadece 1 ve 2.günü seviyorm sonraki günler kimse gelmiyo Very Happy
elanur

MesajKonu: Geri: Bayramınız nasıl geçer???   Bayramınız nasıl geçer??? EmptyPtsi Eyl. 29, 2008 11:24 pm

ewet erken kalkarız büyükleri ziyaret ederiz
yaaa burda şeker toplayacak kimsede yokkk biraz cebime harçlık çıkardı beee
en kötüsü kardeşim gelmedi o yüzden cnm sıkkın benim kardeşim olurmusunuz arkadaşlar uffffff
özge16

özge16

MesajKonu: Geri: Bayramınız nasıl geçer???   Bayramınız nasıl geçer??? EmptySalı Eyl. 30, 2008 4:46 pm

elanur demiş ki:
ewet erken kalkarız büyükleri ziyaret ederiz
yaaa burda şeker toplayacak kimsede yokkk biraz cebime harçlık çıkardı beee
en kötüsü kardeşim gelmedi o yüzden cnm sıkkın benim kardeşim olurmusunuz arkadaşlar uffffff
Elanurcum sıkma canını. En azından senin kardeşin var.Bak benim yok ben napayım şimdi???Burda hepimiz kardeşizz bounce Öle görüorum ben hepiniz cnımsınız. Para meselesine gelince kimse para vermio yaa off büyümenin bi kötü yanı daha işte hehe

Bayramınız nasıl geçer???
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-