özge16
| Konu: Bayramınız nasıl geçer??? Ptsi Eyl. 29, 2008 1:45 pm | |
| Biz erken den kalkarız, kahvaltı yaparız, giyinir bayramlaşırız. Sonra otururuz. Annemler küçük olduğu için çok misafir gelmez. Bütün gün şeker çikolata yerim hehe sonra karnım ağrır. Herkez gibi el öpmeye gideriz. Ölee işte sıadan yani. Sizin bayramlarınız nasıl geçer?? | |
|
elif
Mesaj Sayısı : 53 Yaş : 36 Nerden : almanya Kayıt tarihi : 19/09/08
| Konu: Geri: Bayramınız nasıl geçer??? Ptsi Eyl. 29, 2008 1:53 pm | |
| | |
|
KıVaNç_EmRe Admin
| Konu: Geri: Bayramınız nasıl geçer??? Ptsi Eyl. 29, 2008 7:43 pm | |
| kalkar kahvaltı yapar el öper para toplar harcarım paramı böyle bide birsürü çikolata yiyince karnım ağrır | |
|
-CeMoSh- Admin
| |
aysu moderatör
| Konu: Geri: Bayramınız nasıl geçer??? Ptsi Eyl. 29, 2008 9:08 pm | |
| Biz erken den kalkarız, kahvaltı yaparız, giyinir bayramlaşırız. Sonra otururuz. Annemler küçük olduğu için çok misafir gelmez. Bütün gün şeker çikolata yerim hehe sonra karnım ağrır. Herkez gibi el öpmeye gideriz. Ölee işte sıadan yani. aynen benmkide böle gçr ben sadece 1 ve 2.günü seviyorm sonraki günler kimse gelmiyo | |
|
elanur
| Konu: Geri: Bayramınız nasıl geçer??? Ptsi Eyl. 29, 2008 11:24 pm | |
| ewet erken kalkarız büyükleri ziyaret ederiz yaaa burda şeker toplayacak kimsede yokkk biraz cebime harçlık çıkardı beee en kötüsü kardeşim gelmedi o yüzden cnm sıkkın benim kardeşim olurmusunuz arkadaşlar uffffff | |
|
özge16
| Konu: Geri: Bayramınız nasıl geçer??? Salı Eyl. 30, 2008 4:46 pm | |
| - elanur demiş ki:
- ewet erken kalkarız büyükleri ziyaret ederiz
yaaa burda şeker toplayacak kimsede yokkk biraz cebime harçlık çıkardı beee en kötüsü kardeşim gelmedi o yüzden cnm sıkkın benim kardeşim olurmusunuz arkadaşlar uffffff Elanurcum sıkma canını. En azından senin kardeşin var.Bak benim yok ben napayım şimdi???Burda hepimiz kardeşizz Öle görüorum ben hepiniz cnımsınız. Para meselesine gelince kimse para vermio yaa off büyümenin bi kötü yanı daha işte hehe | |
|